Document marc sobre l’arquitectura de les titulacions

Com a resultat del procés participatiu per a definir l’arquitectura de les titulacions a la UAB, l’equip de govern ha elaborat el document marc L’arquitectura de titulacions a la UAB. El document haurà de ser discutit i, si escau, aprovat al pròxim claustre monogràfic sobre l’arquitectura de titulacions del dia 15 de març de 2017.  

Aquest procés, en què han participat tots els col·lectius implicats a la universitat (l’alumnat, el PDI i el PAS), va començar amb la redacció, per part del Vicerectorat de Programació Acadèmica i Qualitat, d’un document informatiu sobre l’arquitectura de les titulacionsEn primer lloc, el document es va presentar en una sèrie de sessions informatives amb els diferents col·lectius durant el mes de novembre. A continuació, es va demanar la col·laboració dels responsables dels centres per tal d’organitzar debats descentralitzats a les diferents facultats i als quals estaven convocats tot els agents implicats: l’alumnat del centre, el PDI i el PAS. Aquests debats, celebrats entre el desembre del 2016 i el febrer del 2017, s’han estructurat en diversos formats: juntes de facultat obertes, debats convocats ex professo o reunions sectorials, i sempre s’ha comptat amb la presència de representants del Vicerectorat.

Un cop finalitzats els debats als centres, es va demanar als seus responsables que fessin arribar al Vicerectorat un document amb les conclusions. El present document marc s’ha elaborat a partir dels documents de conclusions del debat als centres.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s