Una jornada dedicada a la participació estudiantil a la Universitat

Després del primer debat sobre l’arquitectura de les titulacions i el segon debat dedicat als drets, deures i garanties de l’alumnat, el cicle #debatspublicaXXI es tanca amb una jornada dedicada a la participació estudiantil a la Universitat.

Aquest tercer espai de debat també vol respondre al compromís de l’Equip de Govern d’impulsar la participació estudiantil per a enfortir i potenciar l’alumnat com a subjecte actiu dins de la Universitat. Un compromís que, a més, permet fomentar el desenvolupament de competències participatives entre els i les estudiants. En aquest sentit, és cabdal l’associacionisme, així com la representació i la participació estudiantil més enllà de les aules, però dins de les facultats, i en el conjunt del campus. Per això, el format del tercer #debatspublicaXXI, que se celebrarà el proper 26 d’abril, d’una banda, mostrarà el teixit associatiu i les activitats socials i culturals del campus. D’altra banda, serà l’inici dels debats sobre la modificació del reglament del Consell d’Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEUAB).

Us animem a participar d’un debat imprescindible pel bon funcionament i la bona qualitat de la universitat pública al segle XXI.

Sara Moreno Colom

Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s